Szaszłyk z Kurczaka skład:
61% wieprzowina (52% mięso, 9% wątroba), 20,6% kurczak (20,6% mięso), 15% bulion z wieprzowiny i kurczaka, 1% batat, 1% pomidory, 1% witaminy i minerały, 0,2% siemię lniane, 0,1% rozmaryn, 0,1% bazylia
Wartości analityczne:
- Białko surowe 11,2%
- Tłuszcz surowy 7,3%
- Wilgotność 76%
- Popiół surowy 1,2%
- Włókno surowe 0,8%
- Węglowodany 3,5%
- Wapń 0,3%
- Fosfor 0,2%
Dodatki dietetyczne (jm/ kg):
witamina A: 2670, witamina D: 290; (mg/kg): witamina E: 50, Cynk (jednowodny siarczan cynku): 42, Mangan (monohydrat): 1,5, Miedź (siarczan miedzi): 1,3, Jod (jodan wapnia): 0,83.
Burger Wołowy skład:
61% wieprzowina (52% mięso, 9% wątroba), 20,6% wołowina (20,6% mięso), 15% bulion z wieprzowiny i wołowiny, 1% batat, 1% pomidory, 1% witaminy i minerały, 0,2% siemię lniane, 0,1% rozmaryn, 0,1% bazylia
Wartości analityczne:
- Białko surowe: 10,8%
- Tłuszcz surowy: 8,3%
- Wilgotność: 77%
- Popiół surowy: 1,2%
- Włókno surowe: 0,8%
- Węglowodany: 1,9%
- Wapń: 0,3%
- Fosfor: 0,2%
Dodatki dietetyczne (jm/ kg):
witamina A: 2670, witamina D: 290; (mg/kg): witamina E: 50, Cynk (jednowodny siarczan cynku): 42, Mangan (monohydrat): 1,5, Miedź (siarczan miedzi): 1,3, Jod (jodan wapnia): 0,83.
Kebab Jagnięcy skład:
61% wieprzowina (52% mięso, 9% wątroba), 20,6% jagnięcina (20,6% mięso), 15% bulion z wieprzowiny i jagnięciny, 1% batat, 1% pomidory, 1% witaminy i minerały, 0,2% siemię lniane, 0,1% rozmaryn, 0,1% bazylia
Wartości analityczne:
- Białko surowe: 10,9%
- Tłuszcz surowy: 7,6%
- Wilgotność: 76%
- Popiół surowy: 1,2%
- Włókno surowe: 0,8%
- Węglowodany: 3,5%
- Wapń: 0,3%
- Fosfor: 0,2%
Dodatki dietetyczne (jm/ kg):
witamina A: 2670, witamina D: 290; (mg/kg): witamina E: 50, Cynk (jednowodny siarczan cynku): 42, Mangan (monohydrat): 1,5, Miedź (siarczan miedzi): 1,3, Jod (jodan wapnia): 0,83.
Sushi skład:
61% wieprzowina (52% mięso, 9% wątroba), 17,6% łosoś (17,6% cała ryba), 15% bulion z wieprzowiny i łososia, 4% krewetki, 1% ryż, 1% witaminy i minerały, 0,2% algi morskie, 0,1% sezam, 0,1% olej z łososia
Wartości analityczne:
- Białko surowe 11,1%
- Tłuszcz surowy 7%
- Wilgotność 76%
- Popiół surowy 1,2%
- Włókno surowe 0,8%
- Węglowodany 3,9%
- Wapń 0,3%
- Fosfor 0,2%
Dodatki dietetyczne (jm/ kg):
witamina A: 2670, witamina D: 290; (mg/kg): witamina E: 50, Cynk (jednowodny siarczan cynku): 42, Mangan (monohydrat): 1,5, Miedź (siarczan miedzi): 1,3, Jod (jodan wapnia): 0,83.